Rochester - Jim Clark
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 210 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  485 Manor Ridge Drive NW, Rochester, MN 55901
  Listing Courtesy Of: Edina Realty, Inc.
  I ri - 63 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  907 10th Street NW, Austin, MN 55912
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Results
  I ri - 136 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2565 Oak Hills Drive SW, Rochester, MN 55902
  Listing Courtesy Of: Edina Realty, Inc.
  I ri - 142 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  804 Crestwood Court, Spring Valley, MN 55975
  Listing Courtesy Of: Property Brokers of Minnesota
  I ri - 86 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1209 11th Street NW, Austin, MN 55912
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Results
  I ri - 62 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5549 Cambridge Hill Road SE, Rochester, MN 55904
  Listing Courtesy Of: Edina Realty, Inc.
  I ri - 135 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  304 1st Avenue SE, Hayfield, MN 55940
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Results
  I ri - 110 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  19218 540th Street, West Concord, MN 55985
  Listing Courtesy Of: Edina Realty, Inc.
  I ri - 93 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1824 Old West Main Street, Red Wing, MN 55066
  Listing Courtesy Of: Dwell Realty Group LLC
  I ri - 69 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  216 12th Street NW, Rochester, MN 55901
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Premier Realty
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Jim Clark
  Numri i licencës: 40503899
  Team Mangen

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  Rochester
  2765 Commerce Drive Northwest Rochester, MN 55901
  Zyrë

  Jim Clark
  Licensed Real Estate Broker/Agent 40503899
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.